(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30


10:00 - 17:00

Gesloten

Gloeilampen

Gloeilampen bij Bannink Verlichting en Advies

Gloeilampen vindt u bij Bannink Verlichting en Advies, we hebben een uitgebreid assortiment. Standaard, kogel, kaars, tipkaars en globe vormen in verschillende wattages voorradig. Wanneer de gloeilampen niet voorradig zijn, kunnen wij deze altijd voor u bestellen zonder dat u te maken krijgt met hoge verzendkosten via internet.
Gloeilampen mogen nog geleverd worden in de verstevigde vorm bij verlichting speciaalzaken dus bij ons bent u aan het juiste adres, maar ook voor vervangende energie zuinige lichtbronnen kunt u bij ons terecht.

Er zijn veel soorten gloeilampen welke specifieke afmetingen, wattages en eigenschappen hebben. Daarom is het belangrijk wanneer u een bestelling doorgeeft dat u goed naar de maat en fitting kijkt, het maximale vermogen en de beschikbare ruimte. Een gloeilamp kan veel verschil maken in een ruimte, kijk daarom altijd naar het doel van de ruimte en hoe vaak u het licht nodig heeft. Gloeilampen voor in de keuken moeten weer een ander wattage hebben dan gloeilampen voor in bijvoorbeeld de slaapkamer. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Groot assortiment gloeilampen, snel geleverd

In onze webshop hebben wij een groot aanbod aan gloeilampen. Alle gloeilampen zijn ruim op voorraad waardoor deze door het hele land binnen een paar dagen te leveren zijn. Dus het voordeel en gemak van online winkelen is ook hier toepasbaar.

Bestelling ophalen of thuisbezorgd krijgen

Geef uw bestelling door en wij zullen contact met u opnemen zodra deze compleet is zodat u deze kunt ophalen bij Bannink Verlichting en Advies zodat u niet te maken heeft met verzendkosten. Uiteraard is het ook mogelijk om het te laten verzenden tegen een kleine vergoeding bijvoorbeeld wanneer u niet in de buurt woont.

Wanneer u in de winkel komt kunnen wij u ook de voordelen en eigenschappen laten zien en uitleggen van energie besparende verlichting. Tevens kunt u dan gelijk ons mooie assortiment verlichting bekijken.