(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting geschikt voor uw kantoor, winkel of bedrijfspand

Kantoorverlichting is een onderschat interieur onderdeel van uw bedrijf.  Goede kantoorverlichting in uw bedrijfspand of aan de gevel van uw pand kan zorgen voor de juiste uitstraling van uw bedrijf, de juiste sfeer per ruimte  en uiteraard u en uw werknemers voorzien van de juiste hoeveelheid licht en vitamine D door het toepassen van de juiste lichtkleuren. Wij kunnen u daarin vrijblijvend adviseren. Door middel van een afspraak bij u op kantoor waarbij wij alle wensen in kaart brengen, sferen bekijken en lichtsterktes nameten. Hierna zullen wij dit uitwerken in een uitgewerkt lichtplan met daarin meegenomen de levering en wanneer gewenst de montage van de verlichting.
 
Door onze achtergrond in de elektrotechniek en nauwe banden met gespecialiseerde leveranciers kijken wij verder dan alleen of een armatuur er mooi uitziet. Op het gebied van kantoorverlichting / technische verlichting  zijn wij leverancier van;

Lagotronics by slv-output

 

Tal

 

Modular

 

RZB

 

Verder zijn er natuurlijk ook ruimten in uw bedrijfspand waarbij er ook een bepaalde sfeer neer gezet dient te worden, hiervoor kunnen wij u voorzien van maatwerk kappen welke in vele soorten stof, vormen en groottes kunnen worden gemaakt. Denkt u eens aan een wachtruimte, kantine of ontspanningsruimte.

Ieder persoon heeft een bepaalde lichtsterkte nodig laat u dus degelijk informeren over wat een armatuur wel en niet kan. Ook de lichtkleur is belangrijk, hierdoor kunt u sfeer maken of juist zorgen voor een goed werklicht.

Om u van dienst te zijn kunt u een afspraak maken met ons zodat wij bij u langs komen daarnaast kunt u uiteraard ook telefonisch of via email uw vraag stellen. Om alvast een indruk te krijgen hebben wij in onze webshop een groot aanbod aan diverse soorten armaturen.

Wij zien u graag in onze winkel aan de Mallemoolen 10-12 om u onze collectie te tonen en u te voorzien van een gedegen advies.