(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Lampen kopen

 

U wilt nieuwe lampen kopen? Voor klassieke of moderne verlichting komt u naar Bannink Verlichting en Advies aan de Mallemoolen 10-12 in Zevenaar.
Wij werken samen met kwalitatief hoge leveranciers welke afwerking en design erg belangrijk vinden. Hierdoor en door het feit dat wij een goede service en advies de basis vinden van een goed lichtplan, bent u bij ons aan het juiste adres.

Veel verschillende modellen lampen

In onze winkel vindt u een groot aantal modellen, mocht het model dat u zoekt er net niet tussen zitten…..geen probleem wanneer u wenst kunnen wij u gericht een aantal voorbeelden via de mail toesturen. Wij willen u altijd met een tevreden gevoel helpen en voorzien van de prodycten die u wenst! Uiteraard hebben wij ook van alle leveranciers catalogussen waardoor alle series ook vanuit het boek te bekijken zijn. De mogelijkheid bestaat om telefonisch of via de mail contact te zoeken wanneer u prijzen wilt weten van bepaalde type lampen of lichtbronnen.

Lampen kopen door middel van maatwerk en met ophangsysteem

Ook zijn er bij ons veel mogelijkheden tot maatwerk, lampenkappen of ophangsystemen.
Reparaties van bestaande lampen ook al zijn ze niet bij ons gekocht, behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Bezoek onze webshop om een groot aanbod aan moderne en klassieke verlichting te bekijken, voor vragen en advies zijn wij tijdens winkeltijden bereikbaar. Ook hebben wij  in onze webshop een uitgebreid aanbod aan lichtbronnen en elektrotechnisch installatiemateriaal.
 
Kom langs en laat u informeren naar de mogelijkheden.

&nbps;