Led buitenverlichting in uw tuin of op uw terras

U wilt uw tuin aanpakken dit voorjaar en uiteraard hoort daar ook de led buitenverlichting bij. Dan bent u bij Bannink Verlichting en Advies aan het juiste adres. Wij hebben allerlei soorten verlichting voor buiten, om zo extra sfeer te geven aan uw terras of in uw tuin. Buitenverlichting zet de toon voor een gezellig avondje buiten dineren of heerlijk weg te dromen. Led buitenverlichting is daarnaast energiezuinig en is op vele manieren toe te passen.

Diverse soorten armaturen voor led buitenverlichting

Doormiddel van design led buitenverlichting in diverse soorten armaturen toe te passen krijgt uw tuin een ander uiterlijk en u bespaart tevens een aanzienlijke hoeveelheid energie. Als u nagaat dat in de huidige situatie de tuinverlichting vaak via een tijdschakelaar elke avond aangaat en voorzien is van vaak halogeen verlichting, dan is een aanpassing naar led buitenverlichting energiebesparend waardoor u naar verloop van tijd uw investering terug verdient.

 

Hoe gaan wij te werk: allereerst kunt u een afspraak maken met ons zodat wij een opname inplannen en al uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Daarna ontvang u van ons vrijblijvend een offerte waarin de levering van de armaturen, installatie materialen en de montage in mee wordt genomen, erg prettig om alles bij één partij te houden. Wij kunnen van advies tot oplevering alles voor u regelen. Korte lijnen maakt alles overzichtelijker en zorgt ervoor dat alles tot ieders tevredenheid wordt uitgevoerd.

Advies voor buitenverlichting

Kom langs bij Bannink Verlichting en Advies aan de Mallemoolen 10-12 te Zevenaar om u te laten informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van Led buitenverlichting.

 

Hieronder volgt een kleine greep uit onze collectie led buitenverlichting;