(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Steigerhouten lampen en meubelen

Steigerhouten lampen en meubelen

Bannink Verlichting en Advies fabriceert ook zelf steigerhouten lampen en meubelen waarbij de lampen te zien zijn in onze webshop . Omdat wij de productie in eigen hand houden zijn er vele mogelijkheden ten opzichte van maatwerk.

De steigerhouten lampen zijn in verschillende afwerkingen leverbaar namelijk; grey wash, white wash en onbehandeld. Tevens kunnen deze worden geleverd met of zonder kap waar bij er op kappen gebied ook mogelijkheden zijn tot maatwerk. Dit alles bij elkaar kunnen wij voor u een lamp produceren welke niemand anders heeft en welke perfect aansluit op uw “landelijke”interieur. Ook is het mogelijk om lampen te voorzien van een snoer of vloerdimmer waardoor u kunt wisselen van lichtsterkte.

Hieronder een aantal modellen welke reeds in onze winkel en in onze webshop te zien zijn, hier zullen in de loop van de tijd nog diverse modellen bij komen. Heeft u zelf een bepaalde wens…schroom niet, kom eens bij ons in de winkel met uw idee en wij zullen bekijken of we deze lamp kunnen maken.

 

Naast steigerhouten lampen produceren wij ook steigerhouten meubelen op maat. Of het nu gaat om een eettafel, hoekbank, bijzettafel of balie wij kunnen dit voor u maken. Ook hiervoor geldt dat het afgewerkt kan worden in grey wash, white wash of onbehandeld.

Stuur uw aanvraag via de mail naar ons toe of kom langs in de winkel waarna wij u vrijblijvend zullen voorzien van een offerte.

 

Download hier onze prijslijst steigerhouten producten overzicht