(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30


10:00 - 17:00

Gesloten

Verlichting Zevenaar

Verlichting Zevenaar winkel en webshop

Op het gebied van verlichting heeft Bannink Verlichting Zevenaar & Advies een uitgebreid assortiment. Van de laatste trends tot tijdloze modellen, wij hebben het in huis of kunnen het u digitaal laten zien.

Wij werken samen met leveranciers die net als ons kwaliteit bovenaan hebben staan. Bijna alle aangeboden producten zijn gedeeltelijk of helemaal handwerk. In onze webshop zijn veel mogelijkheden te zien op gebied van verlichting. Uiteraard is er de  mogelijkheid om ons te laten zoeken naar een passende lamp welke precies is zoals u bedoelt. Dit kan door langs te komen in de winkel, te bellen of te mailen met uw specifieke wensen waarna wij u geheel vrijblijvend één of meerdere opties middels een offerte via de mail toe kunnen sturen.

Er is zoveel mogelijk op het gebied van verlichting dat wij niet alles kunnen tonen in de winkel maar via deze manier toch aan uw wensen kunnen voldoen door gericht voor u op zoek te gaan. Wandlampen, vloerlampen, inbouwspots, plafonnières, hanglampen en buitenverlichting voorzien van halogeen, gloeilampen, spaarlampen of led lampen. Ook hebben wij een ruim assortiment aan leeslampen voor langs uw leesstoel.  Bannink Verlichting Zevenaar en Advies kan u via deze weg en de mogelijkheid tot vrijblijvend advies aan huis of een lichtplan bijstaan met zijn expertise op het gebied van verlichting. Heeft u bijvoorbeeld licht problemen in de woonkamer, slaapkamer, keuken of een andere ruimte wij kunnen u hiervoor door middel van gedegen advies een aantal oplossingen aandragen.

Ook lampenkappen op maat kunnen wij leveren in 34 verschillende vormen alle met verschillende maten. In linnen, katoen, chintz en zijde stoffen en met verschillende manieren en kleuren qua karkas en binnenafwerking.

U heeft een lamp gekocht en u wilt dat deze ook opgehangen of gemonteerd word, geen probleem onze servicedienst doet dit graag!