(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Uitzonderlijke tijden, vragen om uitzonderlijke maatregelen.
Ons bedrijf werkt door, wij leveren de door u gewenste kwaliteit zolang de situatie en de overheid het toelaat.
Wij hanteren hierbij ten strengste de richtlijnen van het RIVM om een optimum aan hygiëne te garanderen.
Omstandigheden veranderen snel, voor het moment zijn onze openingstijden aangepast:

Dinsdag t/m zaterdag 11.00 uur – 17.00 uur

Kullmann lampen | Bannink Verlichting

Bannink Verlichting & Advies is een officiële Kullmann dealer. In onze showroom zijn stalen van Kullmann aanwezig, dus mocht u een nieuwe lampenkap willen maar weet u niet zeker welke vorm of welke stof, schroom dan niet om langs te komen. Ons personeel staat voor u klaar en als u vragen heeft, stuur gerust een mail!

Exclusieve lampenkappen, dat is waar Kullmann Lighting & Interior voor staat. Kullmann Lighting & Interior is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Santpoort Noord. Kullmann Lighting & Interior heeft in onze showroom een tafel vol met stalen voor lampenkappen liggen. Er zijn dus mogelijkheden genoeg. Kullmann Lighting & Interior maakt lampenkappen op maat dus er zijn oneindig mogelijkheden. Kullmann Lighting & Interior is gespecialiseerd in het produceren van exclusieve lampenkappen van bijzondere en exclusieve stoffen. Bij het produceren van de exclusieve lampenkappen maakt Kullmann Lighting & Interior alleen gebruik van de beste hoogwaardige stoffen en materialen. Kullmann Lighting & Interior maakt de mooiste naaikappen/plooikappen en spankappen van onder meer zijdes en andere schitterende stoffen. Naast de ruime collectie standaardmodellen kan Kullmann Lighting & Interior ook alle gewenste vormen en maten lampenkappen en plooikappen voor u maken. Bannink Verlichting & Advies is een van de weinigen die in samenwerking met een atelier lampenkappen op maat laat maken in honderden soorten stoffen. Dus heeft u een lampenkap die toe is aan vervanging, aarzel niet. Bij ons bent u aan het goede adres. Voor ons is (bijna) geen enkele wens te gek.

Over Bannink Verlichting & Advies

Bannink Verlichting & Advies is in 2012 ontstaan vanuit een hobby wat uiteindelijk is uitgegroeid tot een passie. De webshop van Bannink Verlichting & Advies blijft alsmaar groeien met inmiddels 2500 producten. Door onze showroom kunnen wij ons onderscheiden van onze online concurrenten. Bij ons bent u altijd welkom om de lampen te bekijken, voelen en zelfs testen. Onze showroom bestaat uit moderne en klassieke verlichting. Van tafellamp tot vloerlamp en hanglamp, Bannink Verlichting & Advies heeft het allemaal. Wij hebben van veel merken die wij verkopen verschillende armaturen in de showroom staan of hangen. Bij ons krijgt u altijd persoonlijk en op maat gemaakt advies.

1 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in