Elektrotechnische werkzaamheden bij Bannink Verlichting en Advies

Wij kunnen u ook bijstaan met de meeste elektrotechnische werkzaamheden in en om uw huis of kantoor zoals, onveilige situaties in de meterkast, overal kabels en stekkerdozen achter de televisie of het aanleggen van extra groepen vanwege een keukenverbouwing. Haal onze expertise in huis en wij zorgen voor een tevreden eindresultaat.

Ook het monteren van verlichting is een expertise van ons, als u een mooie hanglamp bij ons koopt dan bestaat er de mogelijkheid om deze ook door ons te laten monteren. Het komt vaak voor dat de aansluiting niet op de goede plaatst zit of er helemaal niet zit, wij kunnen dit realiseren vanwege ruime ervaring in de elektrotechniek.

 

Ook als u gaat verbouwen of nieuw gaat bouwen kunnen wij u bijstaan met installatieadvies en een lichtplan gekoppeld aan elektrotechnische werkzaamheden om zo tot een tevreden eindresultaat te komen op het gebied van installatie en verlichting.

Wij werken nauw samen met diverse bedrijven waardoor wij u bij kunnen staan met de diverse technische onderdelen en werkzaamheden in een bouwtraject, denk hierbij aan;

-Elektrotechniek
-Installatietechniek
-Energiebesparing
-Terugkoppeling tussen aannemer en installateur
-Installatieadvies
-Tekenwerk


Hulp nodig?

Schroom niet je vraag te stellen aan Niek Bannink. Namens ons hele team beantwoord Niek Bannink graag je vragen.

31316240177