Onze verlichtingswinkel in zevenaar

Mijn naam is Niek Bannink, na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in de installatietechniek en elektrotechniek vond  ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Aangezien ik altijd op zoek ben naar de juiste uitdaging en verlichting mij altijd al heeft aangetrokken was de keuze snel gemaakt.

Na een ingrijpende verbouwing van ons mooie pand aan de Mallemoolen 10-12 te Zevenaar hebben we in December 2012 een mooie eigentijdse winkel kunnen openen. We hebben een collectie die bol staat van kwaliteit  en diversiteit van de laatste trends tot tijdloze modellen.

Naast onze winkel hebben wij ook een zeer uitgebreide webshop, heeft u hier een lamp gezien en wilt u die in het echt zien? Neem dan eerst contact met ons op zodat wij u kunnen melden of wij deze in onze winkel hebben.

Onze passie vertalen wij graag naar een compleet advies of lichtplan op maat. Wij zien regelmatig mensen met bouwtekeningen binnen komen in onze winkel welke vastlopen wanneer de bepaling van de lichtpunten in beeld komen. Door elektrotechnische kennis, goede productkennis en een uitstekend beeld van de markt en verschillende stijlen kunnen wij u voorzien van een advies, lichtplan, levering van de gewenste verlichting en zelfs de eventuele montage.

Een winkel die de slogan eer aan doet “meer dan alleen licht”. Door ervaringen en opleidingen kan ik voor particulieren en kleinere installatiebedrijven van nut zijn op gebied van advies en ondersteuning.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel aan de Mallemoolen 10-12 te Zevenaar, waar wij u adviseren op het gebied van licht.

Openingstijden

ma: gesloten
di:: 10:00 tot 17:30
wo: op afspraak
do: 10:00 tot 17:30
vr: 10:00 tot 17:30
za: 10:00 tot 17:00

Komt u voor lichtadvies of een lichtplan voor bijvoorbeeld een nieuwe woning of verbouwing maak dan graag vooraf een afspraak zodat wij de tijd voor u kunnen nemen.

tel:0316-240177

email:info@banninkverlichting.nl

Mallemoolen 10-12

6901 GR Zevenaar