Lampen repareren bij Bannink Verlichting en Advies

Lampen repareren waar doen ze dat nu nog…..nou bij Bannink Verlichting en Advies! Dus een armatuur kapot? Geen nood, breng het armatuur bij Bannink Verlichting en Advies, wanneer mogelijk kunnen wij deze voor u repareren. Lampen repareren een specialiteit waarin wij goed zijn. Alle reparaties houden wij in eigen hand, en stellen u vooraf op de hoogte of een lamp gerepareerd kan worden en wat het eventueel gaat kosten.

Onze normale werkwijze is als volgt

  • U brengt de lamp bij ons in de winkel zodat wij een inzicht krijgen van het probleem en of dit gerepareerd kan worden, uiteraard is het zo dat in sommige situaties er ter plaatse bij u in de woning of op kantoor moet worden bekeken of de lamp gerepareerd kan worden. Neemt u hiervoor contact met ons op zodat wij u kunnen inlichten over eventuele kosten.
  • Wanneer inzichtelijk is geworden of een armatuur gerepareerd kan worden kunnen wij een richt prijsopgave maken wat de reparatie gaat kosten, dit kan nog afwijken vanwege eventuele defecten die tijdens de reparatie nog meer aan het licht komen.
  • U kunt nu beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren.
  • Wanneer u beslist heeft dat u de reparatie wilt laten uitvoeren gaan wij over tot het bestellen van de juiste vervangende onderdelen, zodra deze binnen zijn begint de reparatie.
  • Zodra wij de lamp gerepareerd hebben bellen wij u op met het bericht dat deze kan worden opgehaald, hiervoor geldt uiteraard ook weer de mogelijkheid dat een lamp ook opgehangen kan worden. Hiervoor geldt het normale uurtarief met eventuele voorrijd kosten. Voor meer informatie neemt u hiervoor contact met ons op.

Tarieven

Lampen repareren is specialistisch werk waarbij kennis en kunde nodig zijn. Hiervoor werken wij met een uurtarief van €40,00 incl. btw. met een minimum tijd van een kwartier. Dit is zonder eventuele voorrijd kosten en materiaalkosten.

Naast het feit dat wij indien mogelijk uw bestaande lampen repareren, kunnen wij ook;

-bestaande kappen voorzien van nieuwe stoffering
-voorzien van complete nieuwe kappen in alle mogelijke vormen
-updaten/ opfrissen
-indien mogelijk ombouwen tot deze geschikt is voor Led verlichting
-glazen schalen/ kappen vervangen


Hulp nodig?

Schroom niet je vraag te stellen aan Niek Bannink. Namens ons hele team beantwoord Niek Bannink graag je vragen.

31316240177