(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Uitzonderlijke tijden, vragen om uitzonderlijke maatregelen.
Ons bedrijf werkt door, wij leveren de door u gewenste kwaliteit zolang de situatie en de overheid het toelaat.
Wij hanteren hierbij ten strengste de richtlijnen van het RIVM om een optimum aan hygiëne te garanderen.
Omstandigheden veranderen snel, voor het moment zijn onze openingstijden aangepast:

Dinsdag t/m zaterdag 11.00 uur – 17.00 uur

Merken

Wij werken samen met gerenommeerde verlichting leveranciers welke op gebied van moderne en klassieke verlichting toonaangevend zijn.

Hieronder een overzicht;

 

Masterlight

Masterlight | part of Eurolight BV is sinds 1987 actief als producent van kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds 2002 zijn wij gevestigd in ons huidige pand te Panningen. Inmiddels levert Masterlight haar designverlichting aan verlichtingsspeciaalzaken en meubelzaken in een groot deel van Europa. Bij het ontwerpen en produceren van onze verlichtingsarmaturen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Daarom maken wij voor de productie van onze producten uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. Daarnaast is het designteam onafgebroken bezig met het inspelen op nieuwe trends en het toepassen van nieuwe technieken. Naast verlichting uit eigen assortiment, importeren wij ook verlichtingsarmaturen uit andere delen van Europa. Naast de productie van interieurverlichting voor de consumentenmarkt, heeft Masterlight zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retailverlichting en private label manufacturing. Door onze vakkennis en flexibiliteit kunnen wij uitstekend voldoen aan de speciale wensen van projectinrichters en retailers. In overleg met onze relaties ontwerpen en produceren wij decoratieve verlichting die door de relatie gebruikt wordt voor toepassing in projecten of voor de inrichting van eigen winkels in de gehele “EMEA” regio. Tot onze clientèle behoren reeds enkele grote merken met winkels wereldwijd.

Nou Stil

Sinds 1974 producent van kwalitatief hoge verlichting. Het bedrijf is gevestigd in Spanje en heeft een link met Nederland. De diverse modellen zijn leverbaar in verschillende uitvoering.

 Lumière

Lumière Verlichting levert al 40 jaar klassieke en tijdloze verlichting, meubelen en accessoires. Kwalitatieve en ambachtelijke objecten worden met zorg ontworpen en gerealiseerd door Lumière Verlichting. Juist daardoor kunt u bij Lumière Verlichting ook terecht voor maatwerk. Voor veel bedrijven en interieurspecialisten is Lumière verlichting dan ook al jaren een vertrouwd adres. Lumière verlichting is continue op zoek naar originele ontwerpen of laat eigen ontwerpen vormgeven door vakmensen. Ambachtslieden die net als Lumière Verlichting alleen maar streven naar perfectie. Samen met onder andere houtsnijders, bronsgieters, kunstschilders of meubelmakers realiseert Lumière Verlichting het gehele object, van ontwerp tot en met de afwerking. Het resultaat van deze werkwijze én 40 jaar ervaring is een unieke collectie.

 Knapstein

Een gerenommeerd bedrijf uit Sauerland welke al meer dan 50 jaar uitblinkt in kwalitatief hoge verlichting. Alles in eigen beheer en compleet handwerk.

 Lam

Een Italiaanse firma welke een moderne lijn heeft “people and light” en een klassieke lijn “Visa Desa”, zoals we van de Italianen mogen verwachten bestaat de collectie uit zeer fraai vorm gegeven armaturen. Kwalitatief erg hoog en voor elk vertrek in de woning zijn er vele mogelijkheden.

 Expo trading Holland

Een Nederlandse firma welke een collectie verlichting heeft met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding, daarnaast leverancier op gebied van lichtbronnen en elektra onderdelen.

Highlight

Een Nederlandse firma met een zeer groot assortiment verlichting met een goede prijs/kwaliteit verhouding in het middensegment.

 Kullmann lightning and interior

Kullmann Lighting & Interior is een groothandel en fabrikant van interieur en projectverlichting en producent van exclusieve lampenkappen. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van exclusieve lampenkappen van bijzondere en zeer exclusieve stoffen en hebben tevens een groot assortiment exclusieve verlichting voor moderne en klassieke interieurs. Tevens, maken wij de mooiste naaikappen / plooikappen van onder meer zijdes en andere schitterende stoffen. Naast onze ruime collectie standaardmodellen kunnen wij ook alle gewenste vormen en maten lampenkappen en plooikappen voor uw maken. Ons verlichtingsassortiment van verschillende importeurs en fabrikanten uit binnen en buitenland breidt zich steeds meer uit met het oog op styling, functionaliteit en kwaliteit. Wij leveren uitsluitend aan Verlichtingszaken, Meubelzaken, Projectinrichters, Binnenhuisontwerpers, Architecten, Hotels, Restaurants en andere instellingen.

 

 Ztahl

Al meer dan tien jaar ontwerpt en produceert de Nederlandse firma DIJKOS BV ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal. In 2007 is het complete programma inclusief tafels en woonaccessoires verder gegaan onder het nieuwe merk ZTaHL. Het programma van ZTaHL biedt voor elke woonstijl een ruim aanbod aan eigentijdse verlichting. Laat u inspireren door de verschillende stijlen van ZTaHL.

 Steinhauer

Steinhauer is een familie bedrijf dat nu al drie generaties designverlichting produceert. Sinds 1933 zijn wij fabrikant en importeur van verlichtingsarmaturen en met een uitgebreid assortiment lampen uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders in Nederland.

Met een eigen ontwerpafdeling en productielijnen reageren wij snel op nieuwe trends om onze collectie van meer dan 1000 armaturen up to date te houden. Het ontwerpen en produceren van hanglampen, vloerlampen, wandlampen, tafellampen, spots, kinderlampen en plafondlampen met degelijke en duurzame materialen is ons handelsmerk geworden.
Ook energiezuinige Led verlichting heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in de collectie.

Met een dynamische en ervaren team leveren wij vanuit Apeldoorn vooral aan de betere verlichtingswinkels in Nederland en in 12 andere landen.
Steinhauer streeft altijd naar een nieuw licht op armaturen.

TAL

TAL Verlichting legt moderniteit en stijl vast in de meest verbazingwekkende designs. Ze geloven in het creëren van unieke eigentijdse verlichting voor moderne tijden. TAL spendeert aandacht aan het kleinste detail. Dit uiterst fijne oog voor detail zorgt voor schitterend afgewerkte verlichtingsarmaturen. Van de kleinste schroef tot de algemene uitstraling van de designs, het merk TAL roept moderniteit op. De TAL verlichting moet in de eerste plaats sfeer brengen, de vorm van het verlichtingsarmatuur is hierbij van secundair belang. De door TAL gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en geven een ultramoderne en industriële uitstraling. De materialen wijzen op de grote technische expertise van TAL verlichting. De resultaten zijn ongelofelijk uniek: diverse verlichtingsarmaturen in eerste plaats gericht op sublieme verlichtingseffecten. Het gebruik van kwaliteitsmateriaal is essentieel aangezien deze een cruciaal aspect zijn van het uiterlijk van de TAL verlichting. Het ontwerpen gebruikt met grote zorg in eigen huis door een gespecialiseerd team. De verlichting van TAL is gemakkelijk herkenbaar dankzij de uitstekende afwerkingen met geborsteld aluminium en roestvrij staal. De TAL designs zijn uitermate geschikt voor commerciële plaatsen. Natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden voor residentiële doeleinden. De identiteit van de TAL lampen is zeer sterk. Onfeilbare designs die een nieuwe soort stedelijke verlichting inluiden. Bij het ontwerpen en vervaardigen van de TAL lampen wordt vooraf enorm veel tijd besteed aan onderzoek en ontwikkeling. Verlichting van hoge kwaliteit wordt daardoor gegarandeerd. Dankzij de vormen, technologie en materialen zijn de TAL lampen ware meesterwerken in termen van verlichting. De verlichting van TAL is simpel maar extreem populair. De TAL armaturen zijn gemaakt “to design light because light matters”.

 Prandina

Prandina is een Italiaans merk , die in het interieur lichtontwerp is gestart in 1982 en lid van ADI – Industrial Design Association – sinds 2005 . Sinds creatieve filosofie het begin Prandina ’s criteria van eenvoud en formele precisie , functionaliteit en duurzame kwaliteit , dat het merk in staat hebben gesteld om een erkende positie in de internationale markt te krijgen heeft voldaan.

Gericht op effectieve en herkenbare lampen , Prandina gelooft in productieve teamwork in synergie met gevestigde en opkomende ontwerpers , zowel Italiaanse als buitenlander , op zoek naar nieuwe ideeën in verlichting , het breken met de huidige trends en conventies .

Uit het glas productie-ervaring , is Prandina onlangs het ontwikkelen van projecten en producten ook met het gebruik van verschillende materialen , altijd afhankelijk van de centralness van het ontwerp. De productie wordt uitgevoerd met hoogwaardige uitvoeringen , materialen en afwerking . Ook veel zorg wordt besteed aan die de merkidentiteit gezien in de organisatie van de werkplek , de nauwgezette aandacht voor bedrijf graphics , verpakking van een product , beeldscherm voorbereidingen en communicatie ondersteunt.

Het product ontwikkeling , ondersteund door ervaren productie capaciteit , ook met het ENEC-keurmerk , wordt uitgevoerd in overeenstemming met ISO-gecertificeerd systeem voor kwaliteitscontrole , uitgevoerd door DNV Italië sinds 2001. De export maken tot 80 % van de omzet Prandina ’s . Het bedrijf is vertegenwoordigd in de Europese markten , Noord- en Zuid-Amerika , Midden-Oosten en Aziatische , bij de toonaangevende verkooppunten . De Prandina ® logo is een nationaal en internationaal geregistreerd handelsmerk .

 LUUX Licht

Ee Nederlandse firma welke een collectie kwalitatief goede series heeft.

 WATT  Holland 

Het label met originele verlichting.

Functioneel design en Nederlands fabrikaat.

Het bedrijf GEVE werd in 1969 opgericht door de heer en mevrouw VERDAT sr . In het prille begin vervaardigd GEVE designlampen .
Na enige tijd GEVE gewerkt met vele onderaannemers en ook een deel van de distributie toegevoegd aan haar activiteiten . Vanuit de garage waar het allemaal begon , GEVE groeide uit tot de volwassen bedrijf het nu is . Het gebied dat was vooral in België en Luxemburg. Begin jaren negentig ging de tweede generatie het familiebedrijf , en koos voor een strategie van de productie en branding . Dit zo goed als export naar verschillende landen .
GEVE groeide van een half tot een grote omvang bedrijf nog steeds 100 % eigendom van de familie Verdat .

Geboorte van een merk :

De merknaam ‘ Linea Verdace ‘ werd ook gelanceerd in de jaren negentig , als gevolg van de familienaam. Sinds 2002 , Linea Verdace / GEVE is gevestigd in een gloednieuw gebouw van meer dan 8000m ² .
Op dit moment wordt Linea Verdace verkocht in België , Nederland , Luxemburg , Engeland , Ierland , Frankrijk , Spanje , Duitsland , Polen , Rusland .. en weg ‘ down under’ : Nieuw-Zeeland

 Palé iluminatión

Een kwalitatief zeer hoogstaande Spaanse leverancier welke design en functionaliteit voorop heeft staan.

 Indigo

Belgische onderneming welke al 25 jaar sterk vertegenwoordigd is in de verlichtingswereld. Met een uitgebreid pakket verlichting.

 Home switch home

Een Spaanse leverancier welke onder andere uitblinkt in bijzondere hanglampen en glazen tafellampen.

 Lagotronics

Lagotronics BV werd in 1979 te Venlo opgericht door Frans Lamberts (“La-“) en Carlo Görtjes (“-go”). Aanvankelijk opereerde de onderneming als regionale drive-in discotheek. Echter, binnen enkele jaren werden de activiteiten uitgebreid met het installeren van licht- en geluidsinstallaties in cafés, dansscholen en discotheken. Om het toenemende aantal projecten op een juiste manier te voltooien, werden al snel de eerste werknemers aangenomen. Solide oplossingen en een goede service zorgden ervoor, dat Lagotronics langzaam uitgroeide tot een gezond bedrijf met een goede reputatie.

Zo bouwt een nieuwe generatie aan de toekomst van Lagotronics. De koers van het bedrijf wordt weer sterker gefocust op LEDverlichtingsproducten en een groot aantal bedrijfsprocessen is opnieuw ingericht om klanten nog beter van dienst te zijn. Een nieuw bedrijfslogo en een dito verfrissende huisstijl onderstrepen de vernieuwing die binnen de organisatie heeft plaatsgevonden. Klaar voor de toekomst!

…Alles wordt mooier! Licht & Wonen is de trouwe leverancier van de goede verlichtingswinkel of de betere meubelzaak. Laat u inspireren door onze site en verdien het professionele advies van onze wederverkopers. Zie daarvoor onze dealerlijst. Onze artikelen zijn kwalitatief, goed betaalbaar en vaak ook energiezuinig. Samen met het goede en gratis advies van onze wederverkopers, doet u vast en zeker een sfeerverhogende aankoop.
D&C Originals
Een breed assortiment met bijzondere industriële verlichting van zeer hoge kwaliteit.
Hiermee zet u echt een statement neer in uw interieur.
Stéphane Davidt
Hoge kwaliteit klassieke en moderne modellen.
Eigen productie vanuit België met een grote diversiteit aan materialen.
Al 75 jaar lang een kwalitatief vooraanstaande leverancier van technische verlichting.
Ook op led gebied is RZB een toonaangevende partij.
Een mix van verschillende stijlen: Van populair, modern naar semi-klassiek.
Het is juist deze mix die de sfeer van de Freelight producten zo bijzonder en veelzijdig maakt. Origineel, creatief en betaalbaar.
1986 is het jaar van de oprichting van Freelight.
Bijna 25 jaar trachten directie, gedreven medewerkers en al onze leveranciers te voldoen aan al uw specifieke wensen.
In samenwerking met onze fabrikanten in het buitenland kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u verwezenlijken.
De Authentage collectie streeft naar het brengen van een tijdloze, sfeervolle verlichting in een klassevolle stijl.
Door de verschillende materialen zoals verouderd messing, geborsteld nikkel of chroom, kan onze verlichting gebruikt worden voor
woningen met een klassieke, landelijke, moderne of zelfs minimalistische stijl.
Onze artisanaal gemaakte verlichting is ontworpen met de hedendaagse technologie,
maar verwijst steeds naar strakke vormen of componenten uit het verleden. Onze jarenlange ervaring met verlichting, helpt ons armaturen
te creëren met een zeer breed toepassingsgebied, waarvan de belichting zelf zeer verbluffende resultaten geeft.
Een producent uit Spanje welke bekend staat om zijn grote assortiment in inbouwspots en moderne bureaulampen.
Verder zijn zij erg sterk in diverse soorten led oplossingen.
Marktleider in badkamer verlichting en spiegel verlichting, maar ook bekend van de Puk en andere modellen.
Prachtige kwaliteit en een grote diversiteit
Prachtige kwaliteit van Duitse makelij, dit bedrijf staat reeds 1964 voor kwaliteit en design. Hoogwaardige materialen verwerkt tot in de kleinste details.
Belgische firma met een zeer divers en uitgebreid pakket verlichting met een degelijke prijs kwaliteit verhouding.
Hoge kwaliteit verlichting met een verrassend design, zowel voor buiten als binnen.
Dit Duitse bedrijf bestaat al sinds 1918.
Dit Nederlandse productie bedrijf is al 40 jaar fabrikant en leverancier van vooral klassieke buitenverlichting, maar ook modern.
Tevens fabriceren zij hekwerken, brievenbussen etc. in eigen fabriek.
Icone Luce
Prachtige Italiaans designmerk met zeer bijzondere verlichting van een hoogwaardige kwaliteit.
Grote speler op de Europese markt met een uitgebreid pakket in verschillende stijlen verlichting voor een scherpe prijs.
Een Italiaanse firma welke sfeervolle interieur verlichting op de markt brengt en tevens een groot assortiment aan buitenverlichting voert.
Een spaanse firma met een prachtige collectie aan diverse soorten verlichting.
Een Engelse firma met een breed assortiment aan trendy verlichting welke geheel van deze tijd is.
Een Duitse firma met een hoge kwaliteit en vooral gespecialiseerd in badkamer verlichting en spiegels.
Italiaanse firma met prachtige series aan glazen verlichting in een breed kleuren pallet.
Een Duitse firma welke vooral sterk is in zeer hoogwaardige railsystemen.