Lichtplan laten maken

Heeft u een lichtplan voor bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor nodig? Of gaat u gaat verbouwen of nieuw bouwen? Laat dan een lichtplan maken door Bannink Verlichting en Advies. Verlichting is een belangrijk onderdeel van uw interieur, het kan een interieur maken of breken. Daarom is een goed doordacht lichtplan een slimme zet om tot een eindresultaat te komen dat alleen maar tevreden gezichten oplevert. Ruime ervaring in de elektrotechniek met de juiste kwalitatief goede verlichting maakt ons tot een geschikte partij om uw wensen te vertalen naar een lichtplan. In de te ontwerpen lichtplannen zal zeker ook rekening worden gehouden met de energie rekening, wat is nu mooier dan en mooie verlichting en een lagere energierekening.

Hoe gaan wij te werk

U kunt vrijblijvend naar onze winkel komen of mailen/bellen voor een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis of op kantoor.
Tijdens de eerste afspraak zullen wij een beeld krijgen van het te verbouwen of nieuw te bouwen huis/kantoor, ook word hierin duidelijk welke stijl de voorkeur heeft.
Ruimte voor ruimte inpandig maar ook de buitenruimte/gevel zal worden doorgelopen om een beeld te krijgen van de verschillende doeleinden per ruimte.
Nadat dit alles doorgenomen is en u ons kunt voorzien van de laatste plattegronden en meubelposities zullen wij starten met de uitwerking van het lichtplan.
U zult middels email een uitgewerkt lichtplan met plattegronden, ruimte omschrijving, schakeladvies en voorbeelden ontvangen.
In een vervolgafspraak kunnen diverse punten afgestemd worden.
Wanneer eventuele keuzes gemaakt zijn kunnen wij ook de installateur ondersteunen middels advies/aanlevering informatie over de te maken aansluitpunten, te plaatsen dimmers en eventuele sparingen.
Wanneer gewenst kunnen wij naast de levering ook de montage verrichten.

 

Lichtplan maken en het uitvoeren van bijbehorende werkzaamheden;

De montage van de verlichting welke gekozen is naar aanleiding van bepaalde wensen en uitwerkingen in het lichtplan kunnen wij ook uitvoeren. De montage houden wij in eigen hand en mocht het nodig zijn werken wij samen met geschikte installatiebedrijven welke hierin een schat aan ervaring hebben. Ook maatwerk kan bij ons in de vorm van lampenkappen of ophangsystemen. Kom bij ons in de winkel waarna we een afspraak kunnen maken om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken. Ook is het uiteraard mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om ter plaatse bij u in de woning of kantoor het probleem of gewenste aanpassing in de kaart te brengen. Wij kunnen tevens wanneer gewenst een rol spelen in het benaderen van specialisten voor andere werkzaamheden zoals timmerwerk, metselwerk of tegelwerk, door jarenlange ervaring hebben wij connecties met zeer geschikte bedrijven welke zich raad weten met elk probleem. Ook is het mogelijk om alvast wat inspiratie op te doen in onze winkel of webshop. Kijk op onze referentie pagina voor projecten in opdracht van architecten of direct via particulieren of bedrijven. Neemt u altijd vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak om een lichtplan te maken.


Hulp nodig?

Schroom niet je vraag te stellen aan Niek Bannink. Namens ons hele team beantwoord Niek Bannink graag je vragen.

31316240177