(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Groepenkast vervangen


Nieuwe groepenkast na vervanging van de oude stoppenkast

Groepenkast vervangen

Moet uw groepenkast vervangen worden? Genoeg van onveilige situaties op het gebied van elektra in uw woning of bedrijfsruimte? Geen nood. Bannink Verlichting en Advies in Zevenaar kan dit voor u oplossen door onder andere een groepenkast vervangen, elektrotechnische installatie te inspecteren en daaruit voort komende problemen aan te pakken en op te lossen. Onze professionals kunnen u hierbij goed in helpen, adviseren en het probleem oplossen.

Door een opname bij u thuis of op uw werk bieden wij u vrijblijvend een offerte aan om uw groepenkast te vervangen. Wanneer de groepenkast vervangen is kan deze weer jaren mee en is weer helemaal volgens de huidige normen afgewerkt. Ook voor andere elektrotechnische werkzaamheden kunt u bij ons terecht, van het aanleggen van een extra groep voor een wasmachine, aanleggen van tuinverlichting tot data/internet aansluitingen wij zijn daarin gespecialiseerd.

Jarenlange ervaring van elektrotechniek

Door ruim dertien jaar ervaring in de elektrotechniek en diverse opleidingen met daarnaast nauwe banden met diverse leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van de laatste eisen op het gebied van elektrotechniek. Bij Bannink vinden we uw wensen belangrijk, we luisteren dan ook graag.
Ook diverse elektrotechnische installatiematerialen kunt in onze webshop vinden. Wanneer u iets niet kunt vinden in onze webshop, kunnen we het altijd voor u bestellen. Door telefonisch of via email uw vraag te stellen kunnen wij u voorzien van een vrijblijvende offerte. Ook bestaat er de mogelijkheid om bij u langs te komen waardoor wij een beeld kunnen krijgen welke materialen het meest geschikt zouden zijn om uw vraag mee te beantwoorden. We hebben graag altijd persoonlijk contact zodat we ieder probleem kunne oplossen, een goede moderne groepenkast is erg belangrijk in huis. Neem contact met ons op doormiddel van het formulier hier rechts, dan helpen we u graag met uw vraag.