Lampenkappen op maat nodig?

Voor lampenkappen op maat bent u bij Bannink Verlichting en Advies aan het juiste adres! U bent bijvoorbeeld uitgekeken op uw huidige lampenkap, of u wilt eens iets nieuws proberen. Kom dan vrijblijvend langs bij onze winkel aan de Mallemoolen 10-12 te Zevenaar voor advies en uitleg. Lampenkappen op maat in wel vierendertig verschillende vormen met verschillende maten en kleuren. Ook in verschillende stoffen, namelijk: in chintz, katoen, zijde en linnen in verschillende kleurtinten.

Lampen in dezelfde stof als gordijnen en meer

Uiteraard hebben wij in onze winkel ook een collectie kappen op voorraad. Wanneer gewenst kunnen zelfs kappen worden gemaakt in dezelfde stof als uw gordijnen, wanneer de stof er geschikt voor is. Ook plissé kappen zijn mogelijk. Tevens zijn kappen in verschillende binnenafwerking en karkas kleuren mogelijk. Ook blenders om de lichtbronnen af te schermen vanaf de onderzijde is een mogelijkheid.

Voor uw woonruimte of kantoorruimte maken wij lampenkappen op maat

Daarnaast kunnen wij ook complete projectinrichting verzorgen, bijvoorbeeld uw kantoorruimte, kantine of vergaderruimte voorzien van lampenkappen op maat. Wanneer gewenst kunnen wij deze ook monteren aan door ons te leveren ophangsystemen. Zit er geen aansluiting of zit de aansluiting op de verkeerde plaats? Geen probleem. Vanwege onze achtergrond in de elektrotechniek kunnen wij ook elektrische aansluitingen aanleggen en alles wat daarbij komt kijken. Advies op het gebied van kleuren en stoffen kunnen wij ook verzorgen vanwege ruime ervaring met het verzorgen van de inrichting van diverse soorten vertrekken.

Zoals u ziet mogelijkheden in overvloed!  Kom dus langs bij Bannink Verlichting en Advies of vraag, wanneer u de vorm en afmeting weet, vrijblijvend een offerte aan.

 

Hieronder de mogelijkheden qua vormen, elke vorm is in diverse maten en afwerkingen leverbaar.