img

1. LICHTADVIES OP MAAT

KENNISMAKINGSGESPREK

Een goed doordacht lichtplan begint met een kennismaking. Hierin bespreken we in onze winkel of op locatie uw wensen. In dit gesprek nemen we ruimte voor ruimte door op gebied van functie, stijl en persoonlijke wensen. Een eerste kennismakingsgesprek en eerste opzet van een lichtplan zijn kosteloos. Mochten er na de eerste opzet extra wensen op gebied van tekenwerk, aanpassingen of uitwerkingen aan het licht komen dan zullen wij hier een vooraf gecommuniceerde vergoeding voor vragen.

 • Vrijblijvende afspraak
 • Kom langs in onze winkel
 • Wanneer gewenst komen wij ook op locatie

Plan kennismakingsgesprek

2. HET IDEE

EERSTE ONTWERP LICHTADVIES

Na het kennismakingsgesprek hebben wij een goed beeld van de ruimte of het pand waarna we aan de slag kunnen met het
lichtplan. Het lichtplan zal uitvoerig worden samengesteld waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook kan het
lichtplan een goede basis zijn voor de installateur om de aansluitpunten aan te passen aan het lichtplan.

 • Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in verlichting en elektrotechniek
 • Kom langs in onze winkel in Zevenaar
 • Wij hebben al 100+ plannen gemaakt
 • Persoonlijk advies
 • Installatie en uitvoer ook mogelijk
img

3. ONTWERP

PRESENTATIE LICHTPLAN

Nadat wij het lichtplan gereed hebben ontvangt u deze digitaal waarna u deze thuis in alle rust kunt bekijken. Hierna volgt vaak
een bespreking van het lichtplan bij ons in de winkel waarbij wij aan de hand van verschillende voorbeelden het lichtplan
kunnen toelichten. Ook eventuele vragen of aanpassingen kunnen hierin verwerkt worden.

 • Op basis van uw wensen
 • Een op maat gemaakt ontwerp

Bekijk onze projecten

Lichtplan laten maken stap 4

4. PROCES

VAN BEGIN TOT EIND - LICHTPLAN ADVIES EN UITVOERING

Is het ontwerp van het lichtplan geheel naar wens of zelfs verassend of vernieuwend dan kunnen we u voorzien van een offerte voor de te leveren verlichting. Hierbij is het ook mogelijk om de montage aan te bieden. Door jarenlange ervaring in de elektrotechniek bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wilt u de montage zelf verrichten of neemt uw installateur het mee, ook geen probleem wij kunnen u hierbij voorzien van de juiste informatie. Ook op het gebied van advies met betrekking tot het ontwerp en uitvoer van de elektrische installatie kunt u bij ons terecht.

 • Wij leveren van A t/m Z
 • Ook het aanpassen van aansluitpunten en schakelmateriaal behoort tot de mogelijkheden

Neem contact op

Hulp nodig?

Schroom niet je vraag te stellen aan Niek Bannink. Namens ons hele team beantwoord Niek Bannink graag je vragen.

31316240177

Lichtplan laten maken

Heeft u een lichtplan voor bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor nodig? Of gaat u gaat verbouwen of nieuw bouwen? Laat dan een lichtplan maken door Bannink Verlichting en Advies. Verlichting is een belangrijk onderdeel van uw interieur, het kan een interieur maken of breken. Daarom is een goed doordacht lichtplan een slimme zet om tot een eindresultaat te komen dat alleen maar tevreden gezichten oplevert. Ruime ervaring in de elektrotechniek met de juiste kwalitatief goede verlichting maakt ons tot een geschikte partij om uw wensen te vertalen naar een lichtplan. In de te ontwerpen lichtplannen zal zeker ook rekening worden gehouden met de energie rekening, wat is nu mooier dan en mooie verlichting en een lagere energierekening.

Hoe gaan wij te werk

U kunt vrijblijvend naar onze winkel komen of mailen/bellen voor een afspraak bij ons in de winkel of bij u thuis of op kantoor.
Tijdens de eerste afspraak zullen wij een beeld krijgen van het te verbouwen of nieuw te bouwen huis/kantoor, ook word hierin duidelijk welke stijl de voorkeur heeft. Ruimte voor ruimte inpandig maar ook de buitenruimte/gevel zal worden doorgelopen om een beeld te krijgen van de verschillende doeleinden per ruimte. Nadat dit alles doorgenomen is en u ons kunt voorzien van de laatste plattegronden en meubelposities zullen wij starten met de uitwerking van het lichtplan.

U zult middels email een uitgewerkt lichtplan met plattegronden, ruimte omschrijving, schakeladvies en voorbeelden ontvangen. In een vervolgafspraak kunnen diverse punten afgestemd worden. Wanneer eventuele keuzes gemaakt zijn kunnen wij ook de installateur ondersteunen middels advies/aanlevering informatie over de te maken aansluitpunten, te plaatsen dimmers en eventuele sparingen. Wanneer gewenst kunnen wij naast de levering ook de montage verrichten.

Lichtplan maken en het uitvoeren van bijbehorende werkzaamheden;

De montage van de verlichting welke gekozen is naar aanleiding van bepaalde wensen en uitwerkingen in het lichtplan kunnen wij ook uitvoeren. De montage houden wij in eigen hand en mocht het nodig zijn werken wij samen met geschikte installatiebedrijven welke hierin een schat aan ervaring hebben. Ook maatwerk kan bij ons in de vorm van lampenkappen of ophangsystemen. Kom bij ons in de winkel waarna we een afspraak kunnen maken om onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken. Ook is het uiteraard mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om ter plaatse bij u in de woning of kantoor het probleem of gewenste aanpassing in de kaart te brengen. Wij kunnen tevens wanneer gewenst een rol spelen in het benaderen van specialisten voor andere werkzaamheden zoals timmerwerk, metselwerk of tegelwerk, door jarenlange ervaring hebben wij connecties met zeer geschikte bedrijven welke zich raad weten met elk probleem. Ook is het mogelijk om alvast wat inspiratie op te doen in onze winkel of webshop. Kijk op onze referentie pagina voor projecten in opdracht van architecten of direct via particulieren of bedrijven. Neemt u altijd vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak om een lichtplan te maken.