(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 20:00


9:30 - 17:00

Gesloten

Masterlight

 

Bannink Verlichting en Advies werkt veel samen met Masterlight, een Nederlandse leverancier welke kwaliteit en service voorop heeft staan.

In onze webshop vind u veel modellen van Masterlight zowel klassiek als modern, staat het model welke u zoekt er niet tussen neem dan contact met ons op.

Over Masterlight;

Masterlight | part of Eurolight BV is sinds 1987 actief als producent van kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Sinds 2002 zijn wij gevestigd in ons huidige pand te Panningen. Inmiddels levert Masterlight haar designverlichting aan verlichtingsspeciaalzaken en meubelzaken in een groot deel van Europa.

Bij het ontwerpen en produceren van onze verlichtingsarmaturen wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Daarom maken wij voor de productie van onze producten uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. Daarnaast is het designteam onafgebroken bezig met het inspelen op nieuwe trends en het toepassen van nieuwe technieken. Naast verlichting uit eigen assortiment, importeren wij ook verlichtingsarmaturen uit andere delen van Europa.

Naast de productie van interieurverlichting voor de consumentenmarkt, heeft Masterlight zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retailverlichting en private label manufacturing. Door onze vakkennis en flexibiliteit kunnen wij uitstekend voldoen aan de speciale wensen van projectinrichters en retailers. In overleg met onze relaties ontwerpen en produceren wij decoratieve verlichting die door de relatie gebruikt wordt voor toepassing in projecten of voor de inrichting van eigen winkels in de gehele “EMEA” regio. Tot onze clientèle behoren reeds enkele grote merken met winkels wereldwijd.