(0316) - 240177

Bereikbaar op

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag


Zaterdag

Zondag

Gesloten

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30

10:00 - 17:30


10:00 - 17:00

Gesloten

Masterlight | Bannink Verlichting

Bannink Verlichting & Advies is een officiële Masterlight dealer. Met ruim driehonderd lampen biedt Bannink Verlichting & Advies u een zeer groot assortiment aan van Masterlight in onze webshop. In onze showroom zijn tientallen modellen van Masterlight aanwezig, dus mocht u deze lampen in het echt willen zien, schroom dan niet om langs te komen. Ons personeel staat voor u klaar. En als u vragen heeft, stuur gerust een mail!

Masterlight is een bedrijf dat in Nederland is gevestigd en door heel Europa designverlichting levert. Het bedrijf is in 1995 opgericht en is sinds 2002 gevestigd in een pand in Panningen. Masterlight is een van de belangrijkste spelers in de verlichtingswereld. Alle verlichtingsarmaturen worden door de designers van Masterlight zelf ontworpen en in het eigen productiebedrijf geproduceerd. Masterlight noemt zichzelf producent van kwalitatieve designverlichting en Bannink Verlichting & Advies staat daar volledig achter. Het designteam van Masterlight is voortdurend bezig met de ontwikkeling van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid binnen de verlichting. Masterlight staat bekend om kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Van industriële hanglamp tot aan een moderne vloerlamp, bij Masterlight zit de stijl die u zoekt er altijd wel tussen. De combinatie van creativiteit, inspiratie, passie en jarenlange ervaring zorgen voor prachtige, vernieuwde & trendy verlichtingsarmaturen. Tegenwoordig is Masterlight niet alleen druk bezig met design maar ook met duurzaamheid en een laag energieverbruik. Daarom wordt tijdens de productie van de armaturen van Masterlight uitsluitend gebruik gemaakt van de beste Europese materialen en componenten.

Over Bannink Verlichting & Advies

Bannink Verlichting & Advies is in 2012 ontstaan vanuit een hobby wat uiteindelijk is uitgegroeid tot een passie. De webshop van Bannink Verlichting & Advies blijft alsmaar groeien met inmiddels 2500 producten. Door onze showroom kunnen wij ons onderscheiden van onze online concurrenten. Bij ons bent u altijd welkom om de lampen te bekijken, voelen en zelfs testen. Onze showroom bestaat uit moderne en klassieke verlichting. Van tafellamp tot vloerlamp en hanglamp, Bannink Verlichting & Advies heeft het allemaal. Wij hebben van veel merken die wij verkopen verschillende armaturen in de showroom staan of hangen. Bij ons krijgt u altijd persoonlijk en op maat gemaakt advies.

84 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

84 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in